Ga naar hoofdinhoud
Al eens gedacht aan een in-house organisatie architect?

Werkbaarheidscheques 2023

Maakte je in het verleden nog geen gebruik van de werkbaarheidscheques en voel je de noodzaak om te investeren in het mentaal welzijn van je medewerkers door het werk werkbaarder te maken?

Dan kan je genieten van een financieel steuntje in de rug van de Vlaamse Overheid van maar liefst 10.000€ onder de vorm van een werkbaarheidscheque.

  • Deze kan je aanvragen om een scan te laten uitvoeren die gaat over bv. het meten van stress op het werk, de motivatie van medewerkers en de leermogelijkheden
  • En op basis van het actieplan volgend op de resultaten van de scan, kan je advies, begeleiding en/of een opleiding aankopen voor aanpassingen aan de arbeidsorganisatie, competentieversterking om werkbaar te kunnen werken en het aanpakken van een beleid rond psychisch welbevinden.

Onze Organisatiearchitecten ondersteunen je op beide vlakken!

  • Met de Werkmeter hebben we een wetenschappelijk onderbouwde scan in handen die de werkbeleving van medewerkers in kaart brengt evenals de onderliggende factoren. Een belangrijke bepalende factor, die nochtans vaak over het hoofd wordt gezien, is de organisatiestructuur: de manier waarop het werk gedeeld en verdeeld is. De Werkmeter brengt, als enige in zijn soort, ook de impact van de organisatiestructuur op de werkbeleving van medewerkers aan de oppervlakte!
  • Op basis van de resultaten van de Werkmeter gaan we aan de slag op weg naar impact en werkbaar werk. Helemaal in lijn met onze leidende principes vertrekken we van wat er is en vliegen we wendbaar, samen en rolflexibel!

Wilde Zwanen BV is een erkende dienstverlener van de KMO-portefeuille onder het nummer DV.A235858.

Neem gerust contact op met één van onze organisatiearchitecten of mail naar welkom@wildezwanen.be

DE WERKBAARHEIDSCHEQUES PRAKTISCH

De deadline voor het indienen van een aanvraag voor een werkbaarheidscheque bij de Vlaamse Overheid is 30 november 2023. Op de website van Vlaanderen vind je alle details over de werkbaarheidscheque terug.

Een werkbaarheidscheque aanvragen kan eenvoudig via de website. Om je hierbij te helpen kan je instructiefilmpjes bekijken of de handleiding raadplegen.

 

Zoeken