Skip to content
Al eens gedacht aan een in-house organisatie architect?

Of jouw uitdaging nu betrekking heeft op het hele organisatie systeem, een team, relaties of over jou, we gaan samen aan de slag;
ontwerpen & ontwikkelen gaan voor ons hand in hand.

Ontwerpen

De wereld waarin we werken, is complex. Bewuster inzetten op organisatie, team en jobontwerp is noodzakelijk om organisatie en mens in de lucht te houden. Een context creëren die het halen van doelen stimuleert, groeien van medewerkers faciliteert én leiderschap ontwikkelt; daar gaan we voor! Dit is hoe wij een leiderschapssysteem installeren.

Organisatie ontwerp gaat wat ons betreft hand in hand met het ontwerpen van de trajecten daar naar toe, met als essentieel uitgangspunt; “Wil je van A naar B? Doe B!”.

Een goed ontwerp geeft mensen wind onder de vleugels!

Ik ben benieuwd!

Ontwikkelen

We zijn fan van organisatievormen die bouwen op principes uit IAO, Sociocratie, zelf-organisatie, teal, … tegelijk zijn we ervaren genoeg om te weten dat niet iedereen in elke organisatie klaar is om deze sprong te maken. Onze begeleiding ondersteunt in de gewenste richting en houdt voeling met wat op dit moment mogelijk, wenselijk en realiseerbaar is.

We stippelen een route op maat uit vanuit twee verweven invalshoeken: aandacht voor visie, leiderschap en samenwerken in team combineren we met aandacht voor bedrijfsprocessen, organisatiestructuur, tools en praktijken. Op die manier combineren we werken aan cultuur en structuur.

Integraal werken aan structuur & cultuur houdt jouw organisatie op koers!

Vertel me meer

Ondersteunen

Wilde Zwanen kiest voor rolflexibiliteit: van klankborden, over coachen en begeleiden tot voorop vliegen vanuit een interne rol. Ben je zoekend welk type externe begeleiding je nodig hebt? Laten we in gesprek gaan. Wilde Zwanen neemt de rol in die jouw organisatie nodig heeft om haar uitdagingen met resultaat aan te pakken. De aanwezige hoeveelheid leiderschap en de aanwezige competenties en talenten bepalen de rol die wij opnemen. Door samen de nodige competenties en talenten in te zetten, zorgen we voor een geslaagde vlucht.

We ondersteunen op maat met voel-, zicht- en meetbaar resultaat!

Dit heb ik nodig!
Zoeken