Skip to content
Heb jij het fundamentele belang van organisatie architectuur al op jouw radar?

Organisatie vraagstukken zijn vandaag de dag complex. In het aanpakken van deze uitdagingen zijn immers verschillende perspectieven relevant. Zo hebben we rekening te houden met het klant, medewerkers, stakeholders en organisatie perspectief. Zo willen we efficiënt, effectief, in team, digitaal, tijd en plaatsonafhankelijk, bevlogen aan de slag gaan.

Een inspirerende kijk op een team, een afdeling, een proces of het geheel?

Je ziet tegelijkertijd de nood om jouw organisatievraagstuk aan te pakken, maar je ziet niet helemaal hoe hier aan te beginnen? Dan is een O2 scan iets voor jou! Op een participatieve manier gaan we op zoek naar de Opportuniteiten in jouw Organisatie.

In een intake gesprek luisteren we naar de organisatie uitdagingen. We bakenen het deel van de organisatie af dat we willen aanvliegen; een proces, een team, een afdeling, een locatie, een bedrijf of een groep?

We gaan na hoe participatief we kunnen/willen werken en zelfs klanten of andere stakeholders kunnen betrokken worden, we plannen gesprekken en korte workshops in en observeren hoe jullie aan de slag gaan. We spreken af of de scan in “vogelvlucht” wordt gedaan of er nood is aan diepgang in een “duikvlucht”.

Heldere en verrassende inzichten waar je mee aan de slag kan

En nee je krijgt geen opsomming van problemen of verbetervoorstellen, want die weet je meestal al. We gaan waarderend aan de slag en brengen accuraat inzicht. Inzicht in patronen die we ontdekken, inzicht in hoe diverse organisatie bouwstenen verbonden zijn met mekaar. Inzicht in waar er voor jullie als organisatie opportuniteit is om consistenter of consequenter aan de slag te gaan. Inzicht dat je vandaag nog niet had of je je niet zeker bij voelde.

Wil je nog sterker onze inzichten objectiveren of wil je een manier vinden om alle medewerkers te betrekken?

Wel, via een online bevraging kunnen we de hele organisatie betrekken. Via de Werkmeter brengen we de impact van structuur en leiderschap op werkbeleving in kaart.

Of voel je meer voor een cultuurmeting? Ook daar hebben we een onderbouwd antwoord op.

Zij gingen jou alvast voor; Refresco, Anglo Belgian Corporation, Vivaldis Interim, Cargill, Mortsel (WZC Meerminnenhof), Samen Ouder, Het Anker, Sancta Maria (school – Gentbrugge), …

Zoeken