Skip to content
Al eens gedacht aan een in-house organisatie architect?
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEREND NETWERK ROND IAO UITDAGINGEN MET WILDE ZWANEN EN GROEILABZ

17 oktober 2023 @ 00:00 - 5 maart 2024 @ 00:00

Goed nieuws voor sociale ondernemingen die het anders willen doen, met name het gedachtegoed rond Anders Organiseren of Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO) daadwerkelijk in de praktijk willen brengen!

De theorie omtrent IAO heb je al opgestoken, je bent helemaal geïnspireerd om het anders aan te pakken, de organisatie meer wendbaar te maken en tegelijk het werk voor de medewerkers werkbaarder te maken …. maar je mist toch nog handvatten en/of begeleiding om ermee aan de slag te gaan?

Dan is het Lerend netwerk rond Innovatieve Arbeidsorganisatie dat Groeilabz op poten heeft gezet dé oplossing voor jou!

Dit geeft je nl. de gelegenheid om samen met gelijkgestemden je uitdagingen rond Innovatieve Arbeidsorganisatie op tafel te leggen en te leren van elkaar en van experten ter zake. Dit onder deskundige begeleiding van collega’s Inge Ramboer en Els Vanparys.

We komen 6 keer samen, gespreid in de tijd zodat je intussen intern dingen kan uitwerken en concrete stappen kan zetten. Tijdens de volgende bijeenkomst deel je je bevindingen, doe je nieuwe inzichten op, stel je vragen, ….  zodat je voldoende geëquipeerd bent om alweer de volgende stappen te zetten.

Van een ‘hands-on’ begeleiding gesproken!

Wil je écht werk maken van de innovatieve aanpak die zo impactvol zal zijn voor je organisatie, de cliënten én de medewerkers? Zoek dan niet verder en ontdek het programma, de 6 data en de inschrijvingsknop voor het Lerend Netwerk via deze link!

We kijken enorm uit naar een vliegende start op dinsdag 17 oktober!

See you there!

Gegevens

Begin:
17 oktober 2023 @ 00:00
Einde:
maart 5 @ 00:00
Site:
https://groeilabz.be/meeting-detail-algemeen/2139/lerend-netwerk-innovatieve-arbeidsorganisatie

Organisator

Groeilabz
Zoeken