Skip to content
Heb jij het fundamentele belang van organisatie architectuur al op jouw radar?
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

INNOVATION ACADEMY 2023

22 september 2023 - 31 december 2023

De 2023 editie van de ‘Innovation Academy’ van Voka West-Vlaanderen gaat per 22 september van start! Het belooft een boeiende leer- en ervaringsreis te worden, doorheen 8 opleidingsdagen, verzorgd door 19 expertensprekers uit Vlaanderen en Nederland, met getuigenissen van innovatiemanagers van een aantal gevestigde waarden in het West-Vlaamse ondernemerslandschap en een groep enthousiaste en leergierige innovatieprofessionals.

Wij zijn erg fier dat we via collega Joost Van Driessche, die 2 halve opleidingsdagen voor zijn rekening zal nemen, ons steentje kunnen bijdragen aan het klaarstomen van de West-Vlaamse ondernemers voor innovatiemanagement anno 2030!

Het doel van de academy is om vaardigheden te ontwikkelen om innovatie te leiden en te beheren. De deelnemers ontvangen kennis en inzichten om innovatiestrategieën te ontwikkelen, innovatieprojecten en -budgetten efficiënt te beheren, een innovatiecultuur te stimuleren én een ecosysteem te ontdekken waarop men kan bouwen, zowel binnen als buiten de organisatie. Het is een mix van theorie, oefeningen, getuigenissen uit de praktijk en leren van elkaar.

Het programma is opgebouwd rond drie pijlers:

  • Toekomstgericht innoveren
  • Resultaatgericht innoveren
  • Collectief innoveren.

Het volledige programma en de lijst van sprekers en getuigenissen vind je op de website van Voka West-Vlaanderen.

Collega Joost neemt de innovatieprofessionals mee in een aantal interessante vraagstukken op 24 november en 22 december.

Zoals je op onze ‘Share & Learn’ pagina kan lezen, delen we onze kennis écht graag en laten we geen gelegenheid voorbij gaan om (mee) vorm te geven aan opleidingen, lerende netwerken, inspiratiesessies, waarin we mensen en organisaties ondersteunen op hun pad naar een ‘andere’ aanpak. Een innovatieve en integrale aanpak waar zowel de klant als de medewerker, én ook de organisatie beter van worden! Lees er alles over op onze home pagina.

Gegevens

Begin:
22 september 2023
Einde:
31 december 2023
Zoeken